Wie ben ik?

Zie je mij lopen op de grote foto? Ik ben op avontuur door de Vietnamese zandduinen. Ik hou van avontuur! Letterlijk door op reis te gaan maar ook figuurlijk door nieuwe dingen te leren. Mijn manier van werken lijkt op reizen: samen op pad (individueel of als groep) en stap voor stap ontdekken. We gaan goed voorbereid op weg ѐn laten ons verrassen onderweg.

Ik heb alles met ‘eigenheid’. Eigenheid in de zin van ‘wie ben ik?’  en ‘wat vind ik belangrijk?’. Ontzettend moeilijke vragen heb ik zelf ontdekt! Want eigenheid heeft te maken met je eigen weg zoeken, vaak in een omgeving (organisatie, familie, partner) waar verwachtingen en eisen zijn. Durf je dan jezelf te zijn? Te zeggen wat jij er eigenlijk van vindt?

‘Eigenheid’ gaat bij mij over het kiezen voor dat wat ik het liefste doe: mensen begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Sinds 2012 ben ik geïnspireerd door het gedachtegoed van de Transactionele Analyse. Eind 2018 heb ik mijn internationale TA certificaat behaald (Certified Transactional Analyst, CTA) waarmee ik bevoegd ben om de transactionele analyse wereldwijd zelfstandig toe te passen. Vanaf 2018 ben ik mede-eigenaar van de TA academie in Nederland. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse (NVTA).


Voor meer informatie klik door op één van de menu-items hiernaast.