Contactpersoon

Nynke de Geus
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.nynkedegeus.nl

Contactformulier

Stuur een e-mail. Alle velden met een * zijn verplicht.

Overige gegevens

Jaren geleden heb ik besloten om mijn ervaring als docent Nederlands te combineren met mijn commerciële werkervaring. In trainingen vond ik de ideale vorm: het ontwikkelen en begeleiden van mensen in een organisatiecontext. Naast het geven van trainingen heb ik me binnen de overheid verdiept in organisatieontwikkeling. In de praktijk blijkt er meer nodig te zijn om een verandering tot stand te brengen dan enkel mensen trainen in een nieuwe vaardigheid. Trainen is een van de vormen om een organisatieverandering te ondersteunen.

Parallel aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling ben ik me steeds meer gaan interesseren voor individuele begeleiding. Overtuigingen en aannames in je eigen hoofd staan werkelijke veranderingen vaak in de weg. Juist door te gaan werken op het niveau van overtuigingen, zie ik mensen nieuwe stappen maken met effect op hun omgeving!

Passend in mijn ontwikkeling heb ik de stap gemaakt om vanuit een loondienstpositie als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Om te kiezen voor dat wat ik het liefste doe: mensen begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Vanaf 1999 ben ik werkzaam als adviseur in het vakgebied 'leren en ontwikkelen'. Zowel in het bedrijfsleven als binnen de overheid. In de loop der jaren ben ik opgeleid als trainer, organisatieadviseur en coach. Naast mijn didactische bevoegdheid heb ik de meerjarige opleiding gevolgd bij het ITIP, instituut voor toegepaste integrale psychologie. Sinds 2012 ben ik geïnspireerd door het gedachtegoed van de Transactionele Analyse. Eind 2018 heb ik mijn internationale TA certificaat behaald (Certified Transactional Analyst,CTA) waarmee ik bevoegd ben om de transactionele analyse wereldwijd zelfstandig toe te passen. Vanaf 2018 ben ik mede-eigenaar van de TA academie in Nederland. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse (NVTA).