Complimenten

Inzicht in mijn gedrag mbv de Transactionele Analyse en wat dat bij de ander oproept heeft gemaakt dat ik effectiever ben in de communicatie met anderen.
Sleutel is: waardering geven en vragen stellen in plaats van te oordelen. Gaandeweg gingen de gesprekken steeds dieper en heb ik geleerd gevoelens, zoals verdriet een plaatsje te geven. Tot dat moment was deze uitspraak voor mij cliché, nu begrijp ik wat ermee wordt bedoeld en oefen ik om dit te bereiken. Dit alles heeft mij veel rust gebracht en inzicht gegeven dat ik dagelijks toepas.

Door de verhelderende en inspirerende coachsessies met Nynke heb ik mijn eigen 'ik' veel beter leren kennen en mijn sterke eigenschappen en waarden ontdekt, waardoor ik zekerder van mezelf ben en minder 'binnen laat komen'. Ik ben er trots op wat we in zo'n korte periode samen hebben bereikt.
Nynke heeft de gave om tussen alle informatie de ware kern te filteren. Dit doet ze op een warme en zeer betrokken manier. Ze is veelzijdig, schakelt en voelt aan wat nodig is. Knap staaltje werk, waar ikzelf beduidend meer focus door gekregen heb en nu ook een soort checklist heb waarlangs ik mijn beslissingen kan leggen.

Nynke heeft er met haar spontane hartelijkheid voor gezorgd dat ik mij meteen welkom voelde. Haar vragen voelen als oprechte belangstelling, als een uitnodiging om de diepte in te gaan en jezelf te ontdekken. Door de keuze voor een positief uitgangspunt, namelijk mijn talenten, kreeg ik energie om direct aan de slag te gaan. Het leidde tot een mooi, intensief en soms confronterend traject dat mij voerde langs mijn sterke punten, maar ook langs mijn beperkende overtuigingen. Dankzij Nynke ben ik in staat bij te sturen op ineffectieve patronen en beter te genieten van mijn kracht. 

Wat ik erg gewaardeerd heb, is dat ik in onze gesprekken gewoon kon zeggen wat ik dacht, zonder dat daar direct een oordeel aan gekoppeld werd. Je liet me rustig mijn verhaal vertellen, stelde vragen en liet mezelf conclusies trekken. Ik ben er volop mee aan de slag gegaan en zie al resultaten in zowel m’n samenwerking met anderen als met m’n teamleden. Ik vond onze sessies erg waardevol en inspirerend en heb er erg veel aan gehad. Het meest bijgebleven is de openheid in de gesprekken waardoor het echte gesprekken werden. Het meest gewaardeerd heb ik het triggeren op punten waardoor mijn hersenen aan het werk gezet werden en het voor mij een logisch geheel werd, waardoor ik zelf verbanden kon leggen. Ik kon mijzelf zijn en er zijn kwartjes gevallen die ik wel eens gemist heb.

Total Facility Management (TFM): Nynke heeft er op een zeer positieve wijze aan bijgedragen dat onze consultants onderling meer van elkaar leren- door ervaringen te delen -  en dat onze consultants zich daardoor nog sterker kunnen profileren bij onze opdrachtgevers. Een mooi resultaat in een relatief korte tijd bereikt! De rol van Nynke was hierin dat onze consultants zich kwetsbaar durven op te stellen en ook elkaar feedback durven te geven. Dit door te oefenen met praktijksituaties en onderhanden vraagstukken! 

Hogeschool Utrecht (HU): Nynke heeft binnen de Stafdienst Marketing & Communicatie van Hogeschool Utrecht diverse teamdagen begeleid. We hebben haar leren kennen als een inspirator die resultaatgericht werkt aan persoonlijke groei en teamontwikkeling. Nynke houdt op een luchtige wijze de spiegel voor, met veel respect voor de individuele deelnemers. 

Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN): In je rol als docent lever je, met aandacht voor wat nodig is, kwaliteit en sluit intelligent aan bij de gevraagde behoefte van studenten. Kenmerkend voor jouw manier van werken is de aandacht voor het reflecteren in het hier-en-nu inclusief een uitnodigende gedachtesprong naar de toekomst!

Laurentius Ziekenhuis Roermond: Het meest gewaardeerd in je bijdrage is de veilige sfeer die je creëert en dat je de soms wat 'wazige' punten om kunt buigen tot iets concreets. Dit heeft als resultaat opgeleverd dat we meer duidelijkheid hebben gekregen over ieders rol, taken en kwaliteiten. En de motivatie om hiermee aan de slag te gaan. Karakteristiek voor jouw aanpak is de rust, laagdrempeligheid en het vertrouwen dat je uitstraalt. Een echte coach!